SMAAK-ALKMAAR

SMAAK-ALKMAAR Een sensatie van smaak… bij u thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 666 beoordelingen
17 aug 2019 om 22:48 Pole bowl was niet echt een poke bowl. Ingrediënten lijken gewoon uit potjes te komen, vlees was taai. Was eerst blij met het idee dat we poke bowls kunnen bestellen in Alkmaar nu denk ik laat maar lekker zitten. Zonde.
13 aug 2019 om 19:51 Dit is de eerste keer dat we hier besteld hebben maar zeker niet de laatste keer. Netjes op tijd bezorgd.
10 aug 2019 om 7:49 Heerlijk vers en veel
9 aug 2019 om 19:33 De pokebowl, echt héérlijk, gewoon. Feestje. :) Nice to have: zou fantastisch zijn om in het menu bij pokebowl "simply the best" tonijn of zalm te kunnen kiezen. :D
8 aug 2019 om 7:19 Porties waren erg klein.
21 jul 2019 om 12:18 Ik geef altijd mijn ongezouten mening dat is nu even niet van toepassing ik weet niet wat er veranderd is ten opzichte van de vorige keer maar de Poke bol was heel erg zout en vochtig. Wel in de review gelezen dat er te weinig saus op zat dit was te veel
17 jul 2019 om 20:37 Supesnel bezorgd, heerlijk gegeten. De kleine pokebowl was voldoende voor 1 persoon. Voor herhaling vatbaar.
11 jul 2019 om 20:29 Pokebowl ❤️
9 jul 2019 om 20:08 Lang leve de pokebowl
8 jul 2019 om 19:25 Een ware SMAAKsensatie!!! Gezond en zeer rijk gevuld voor de kleine pokérbowl. Top! Zeer aardige en vrolijke bezorger.
5 jul 2019 om 19:25 heerlijk gegeten ! Bowl was lekker en een klein portie is precies voldoende voor 1 persoon .
25 jun 2019 om 22:38 Een fantastische aanvulling! De Poke bowls zijn zeer goed gevuld, rijk van smaak. En meer dan genoeg. Ik heb genoten.